Registreer nu gratis
BOEK DIRECT laagste prijs gegarandeerd
promo code

Loyalty brings happiness! More benefits, endless possibilites.

Meld u nu aan voor Leonardo AdvantageCLUB! Dat is makkelijk en gratis! Maak gebruik van de mogelijkheid om punten te verzamelen voor een gratis verblijf in één van onze Leonardo Hotels. Vraag nu uw account aan voor de Leonardo AdvantageCLUB en geniet van uw verbijf met nog veel meer exclusieve voordelen!

Nog niet overtuigd? Ontdek alle voordelen:

  • 10% korting op alle boekingen op onze website
  • Loyaliteitspunten of Miles& More-mijlen verzamelen
  • 10% korting op eten & drinken in restaurant en bar
  • Dagelijkse krant op verzoek
  • Gratis late check-out op verzoek en bij beschikbaarheid
  • Exclusieve aanbiedingen & Club Deals voor leden

Meld u nu aan!

Vraag nu uw gratis account aan voor de Leonardo AdvantageCLUB en geniet van uw verbijf met nog veel meer exclusieve voordelen!
Meld u nu aan voor uw gratis AdvantageCLUB lidmaatschap
en genieten van exclusieve voordelen!

Miles & More

Ontvang een beloning voor uw loyaliteit en vlieg naar de bestemming van uw keuze! Alle leden van de AdvantageCLUB, die ook lid zijn van het Frequent Flyer-programma Miles & More, kunnen er bij elk verblijf voor kiezen om in plaats van punten mijlen als beloning te ontvangen.

Verdien beloningsmijlen terwijl u slaapt. Overnacht in één van onze Leonardo Hotels en verzamel 500 mijlen bij elk van uw verblijven.

Hoe u beloningsmijlen verdient bij alle deelnemende Leonardo Hotels in slechts 2 simpele stappen!

1

Om beloningsmijlen te verdienen met Miles & More bij de Leonardo Hotels dient u eerst lid te worden van het loyaliteitsprogramma Leonardo AdvantageCLUB. Registreer hier onlineen selecteer Miles & More als uw beloningsoptie, voordat u uw verblijf reserveert.

2

Alles wat u bij het inchecken bij één van de deelnemende Leonardo-hotels hoeft te doen, is uw kaartnummer van Miles & More, samen met uw lidmaatschap-ID van de Leonardo AdvantageCLUB, presenteren. Uw 500 beloningsmijlen worden na uw vertrek gecrediteerd en zullen beschikbaar zijn op uw rekening Miles & More binnen vier tot zes weken nadat u hebt uitgecheckt voor een in aanmerking komend verblijf.

Lees meer over de Algemene Voorwaarden.

Ondersteuning & veelgestelde vragen

U kunt niet vinden wat u zoekt? Ga naar onze veelgestelde vragen.

AdvantageCLUB Contact

We helpen u graag met elke vraag of alle informatie die u nodig hebt. We kijken er naar uit naar om uw vragen, suggesties en zelfs uw kritiek via onderstaand formulier te ontvangen.

Uw feedback is belangrijk voor ons en stimuleert ons om onszelf en onze dienstverlening voortdurend te verbeteren. Een van onze medewerkers neemt rechtstreeks contact met u op om u van het juiste antwoord te voorzien.

Het ondersteuningsteam van de AdvantageCLUB is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 - 18:00.

Voor dringende zaken verzoeken we u vriendelijk om rechtstreeks contact op te nemen met het hotel.
Ik ben geen robot - - - -
Ik ben een robot