Miles & More Partnership Program – Terms & Conditions

Miles & More-partnershipprogramma - Algemene voorwaarden

Waar wil je heen?
Voer een bestemming in om te beginnen met zoeken
25 Mei-26 Mei
1 Kamer, 1 Gast
promocode
Promocode geldig
Gegarandeerd de beste prijs

Miles & More-partnershipprogramma - Algemene voorwaarden

Hoe te registreren

 • Om automatisch Miles & More-mijlen te verdienen na elk gekwalificeerd verblijf in een Leonardo-hotel, moet u eerst lid zijn van het loyaliteitsprogramma Leonardo AdvantageCLUB. U kunt lid worden van de club door u online te registreren bij https://www.leonardo-hotels.nl/leonardo-advantage-club#AdvantageCLUB. De registratie is onderworpen aan de algemene voorwaarden van onze Leonardo AdvantageCLUB en is volledig gratis.

 

 • Zorg ervoor dat u tijdens uw registratie of als u al lid bent in uw AdvantageCLUB-lidmaatschapsaccount, "Miles" als uw verdienstevoorkeur hebt geselecteerd op https://www.leonardo-hotels.nl/. Leden kunnen alleen punten verdienen voor de gekozen verdienstevoorkeur op het moment van uitchecken. Een lid kan wisselen tussen beschikbare verdienstevoorkeuren door zijn of haar ledenprofiel online bij te werken. Eerdere verdiensten zullen niet worden omgerekend naar de nieuwe valuta. 

Hoe mijlen te verdienen

 • Om mijlen te verdienen, toont u uw "Miles & More"-kaart samen met uw Leonardo AdvantageCLUB lid-ID elke keer dat u incheckt in een deelnemend Leonardo-hotel

 

 • De verdiende Miles & More-mijlen worden binnen vier tot zes weken na uw in aanmerking komende verblijf bijgeschreven op uw Miles & More-account.

 

 • Indien u Miles & More-mijlen mist voor een verblijf, vraag ze dan aan via het contactformulier dat u in uw ledenaccount op https://www.leonardo-hotels.nl  vindt.

 

 • Voor elk verblijf in een van de deelnemende hotels kunt u 1 EUR verdienen voor elke 1 mijlenpunt van Miles & More per verblijf. Opeenvolgende overnachtingen in hetzelfde hotel tellen allemaal als één verblijf, ook als de overnachtingen apart werden geboekt. Voor andere munteenheden dan euro worden de punten gebaseerd op de wisselkoers op het ogenblik van de check-out.

Boekingen die in aanmerking komen voor het verdienen van mijlen

 • Alleen boekingen die na de registratie voor het Leonardo AdvantageCLUB-loyaliteitsprogramma worden gemaakt, komen in aanmerking voor mijlen. Het verdienen van Miles & More-mijlen is mogelijk voor directe reserveringen via de website van Leonardo-hotels, via telefoon, fax, e-mail of direct bij de receptie. Bovendien komen boekingen bij traditionele reisbureaus die gebruik maken van een GDS dat verbonden is met de reserveringscentrale van de Leonardo-hotels, in aanmerking voor het verzamelen van punten. Reserveringen die via een online reisbureau, een wederverkoper of een touroperator worden gemaakt, tellen NIET mee als in aanmerking komende kanalen om Miles & More-mijlen te verzamelen.

 

 • Alleen openbare en zakelijke tarieven komen in aanmerking voor het Miles & More-krediet. De volgende kamerprijzen zijn uitgesloten van dit programma: kamerprijzen voor zakelijke of vrijetijdsgroepsreserveringen, kamerprijzen voor bemanningen, personeelstarieven, tarieven voor touroperators, tarieven voor reisagenten en kamerprijzen voor aangeboden verblijf, tenzij anders besloten.

 

 • Miles & More-mijlen kunnen alleen worden toegekend aan de houder van het Miles & More- en AdvantageCLUB-lidmaatschap en alleen voor de kamer van het Miles & More- en AdvantageCLUB-lid dat persoonlijk in het hotel is ingecheckt.

 

 • Het is mogelijk om Miles & More-mijlen te verdienen voor boekingen gemaakt voor alle deelnemende Leonardo-hotels in Europa en Israël, met uitzondering van de volgende hotels: SENTIDO Cypria Bay by Leonardo, Leonardo Laura Beach & Splash Resort, Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa, Leonardo Crystal Cove Hotel and Spa by the Sea, Leonardo Kolymbia Resort – Rhodes, The Midland, Jurys Inn Hotels and Apollo Hotels.

Verdere voorwaarden

 • Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of promoties.
 • De algemene voorwaarden van Leonardo-hotels en de Leonardo AdvantageCLUB zijn van toepassing. Alle algemene voorwaarden zijn te vinden op https://www.leonardo-hotels.nl/ of zijn verkrijgbaar bij de receptie van het hotel.
 • Het verdienen van Miles & More-mijlen en -awards is onderworpen aan de algemene voorwaarden van Miles & More.
 • Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonlijke gegevens behandelen, verwijzen wij u naar ons privacybeleid op https://www.leonardo-hotels.com/leonardo-advantage-club-terms-and-conditions#privacy
 • Leonardo-hotels kan deze algemene voorwaarden van tijd tot tijd bijwerken.