Deutsche Bahn BahnBonus Partnership Program – Terms & Conditions

Deutsche Bahn BahnBonus-partnershipprogramma - Algemene voorwaarden

Voer een bestemming in om te beginnen met zoeken
13 Jul-14 Jul
1 Kamer, 2 Gasten
promocode
Promocode geldig
Gegarandeerd de beste prijs

Deutsche Bahn BahnBonus-partnershipprogramma - Algemene voorwaarden

Hoe te registreren

 • Om automatisch BahnBonus-punten te verdienen na elk gekwalificeerd verblijf in een Leonardo-hotel, moet u eerst lid zijn van het loyaliteitsprogramma Leonardo AdvantageCLUB. U kunt lid worden van de club door u online te registreren bij https://www.leonardo-hotels.nl/leonardo-advantage-club#AdvantageCLUB. De registratie is onderworpen aan de algemene voorwaarden van onze Leonardo AdvantageCLUB en is volledig gratis.
 • Zorg ervoor dat u tijdens uw registratie of als u al lid bent in uw AdvantageCLUB-lidmaatschapsaccount, "BahnBonus" als uw verdienstevoorkeur hebt geselecteerd op https://www.leonardo-hotels.nl. Leden kunnen alleen punten verdienen voor de gekozen verdienstevoorkeur op het moment van uitchecken. Een lid kan wisselen tussen beschikbare verdienstevoorkeuren door zijn of haar ledenprofiel online bij te werken. Eerdere verdiensten zullen niet worden omgerekend naar de nieuwe valuta. 

Hoe punten te verdienen

 • Om punten te verdienen, toont u uw "BahnBonus"-kaart samen met uw Leonardo AdvantageCLUB lid-ID elke keer dat u incheckt in een deelnemend Leonardo-hotel
 • De verdiende BahnBonus-punten worden binnen vier tot zes weken na uw in aanmerking komende verblijf bijgeschreven op uw BahnBonus-account.
 • Indien u BahnBonus-punten mist voor een verblijf, vraag ze dan aan via het contactformulier dat u in uw ledenaccount op http://www.leonardo-hotels.nl vindt.
 • Je verdient 1 BahnBonus punt voor elke 1 EUR die je uitgeeft tijdens je verblijf in een van de deelnemende hotels. Opeenvolgende overnachtingen in hetzelfde hotel tellen alle als één enkele overnachting, ook al zijn de overnachtingen afzonderlijk geboekt. Voor valuta anders dan Euro, worden de punten gebaseerd op de wisselkoers op het moment van uitchecken.

Boekingen die in aanmerking komen voor het verdienen van punten

 • Alleen boekingen die na de registratie voor het Leonardo AdvantageCLUB-loyaliteitsprogramma worden gemaakt, komen in aanmerking voor BahnBonus-punten. Het verdienen van BahnBonus-punten is mogelijk voor directe reserveringen via de website van Leonardo-hotels, via telefoon, fax, e-mail of direct bij de receptie. Bovendien komen boekingen bij traditionele reisbureaus die gebruik maken van een GDS dat verbonden is met de reserveringscentrale van de Leonardo-hotels, in aanmerking voor het verzamelen van punten. Reserveringen die via een online reisbureau, een wederverkoper of een touroperator worden gemaakt, tellen NIET mee als in aanmerking komende kanalen om BahnBonus-punten te verzamelen.
 • Alleen openbare en zakelijke tarieven komen in aanmerking voor het BahnBonus-krediet. De volgende kamerprijzen zijn uitgesloten van dit programma: kamerprijzen voor zakelijke of vrijetijdsgroepsreserveringen, kamerprijzen voor bemanningen, personeelstarieven, tarieven voor touroperators, tarieven voor reisagenten en kamerprijzen voor aangeboden verblijf, tenzij anders besloten.  
 • BahnBonus-punten kunnen alleen worden toegekend aan de houder van het BahnBonus- en AdvantageCLUB-lidmaatschap en alleen voor de kamer van het BahnBonus- en AdvantageCLUB-lid dat persoonlijk in het hotel is ingecheckt.
 • Het is mogelijk BahnBonus punten te sparen voor boekingen gemaakt voor alle hotels die deelnemen aan het Leonardo AdvantageCLUB getrouwheidsprogramma, met uitzondering van hotels in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, België, Nederland, Israël, Griekenland en Cyprus. 

Verdere voorwaarden

 • Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of promoties.
 • De algemene voorwaarden van Leonardo-hotels en de Leonardo AdvantageCLUB zijn van toepassing. Alle algemene voorwaarden zijn te vinden op https://www.leonardo-hotels.nl of zijn verkrijgbaar bij de receptie van het hotel.
 • Het verdienen van "BahnBonus"-punten en -awards is onderworpen aan de algemene voorwaarden van BahnBonus.
 • Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonlijke gegevens behandelen, verwijzen wij u naar ons privacybeleid op  https://www.leonardo-hotels.nl/advantage-club-terms.
 • Leonardo-hotels kan deze algemene voorwaarden van tijd tot tijd bijwerken.