hero-image
Meetings & Events
Geïnspireerd door onze gasten om waarde en klanttevredenheid te creëren
Voer een bestemming in om te beginnen met zoeken
13 Jul-14 Jul
1 Kamer, 2 Gasten
promocode
Promocode geldig
Gegarandeerd de beste prijs

Wereld van vergaderingen met Leonardo Hotels

Meeting & Events bij Leonardo Hotels: Ontdek Onze Inspirerende Ruimtes

Welkom in de wereld van zakelijke bijeenkomsten bij Leonardo Hotels. Onze zakenhotels bieden eindeloze mogelijkheden voor succesvolle vergaderingen en evenementen. Van intieme vergaderruimtes tot ruime balzalen, op toplocaties in Europa. Onze expertise in het zakendoen zorgt ervoor dat we zowel kleine seminars als grote evenementen moeiteloos organiseren, inclusief trainingen en droombruiloften.

Onze vergader- en evenementruimtes zijn ontworpen met comfort, stijl en moderne technologieën. Ervaren medewerkers staan klaar om aan al je wensen te voldoen, ongeacht de omvang. Bespaar kosten en verzeker jezelf van professionele gastvrijheid met onze op maat gemaakte vergaderpakketten.

Ontdek ons Meeting & Event Concept - Now we’re talking

Leonardo Hotels Benelux is jouw partner voor inspirerende vergaderingen en evenementen. We verbinden met directe communicatie en persoonlijke aanpak. Ons toegewijde team organiseert niet alleen, maar verrijkt ook met culinaire ervaringen van onze restaurantconcepten. Bovendien geloven we dat vergaderen leuk moet zijn, met onze Break & Play sessies die energie geven en teambuilding bevorderen.

Vanaf het begin tot het einde van jouw bijeenkomst in de Benelux, zorgen wij voor elke stap. Kies voor impactvolle vergaderingen bij Leonardo Hotels.

Now we’re talking.
Meer lezen over ons concept: leonardohotels-events.com

 

Begin met het plannen van jouw meeting!