hero-image
Meetings & Events
Geïnspireerd door onze gasten om waarde en klanttevredenheid te creëren
Voer een bestemming in om te beginnen met zoeken
30 Sep-1 Okt
1 Kamer, 1 Gast
promocode
Promocode geldig
Gegarandeerd de beste prijs

Wereld van vergaderingen met Leonardo Hotels

Wereld van vergaderingen met Leonardo Hotels

Van bureaus in de hotelkamers en kleine vergaderruimtes tot volledig uitgeruste vergaderruimtes en grootse balzalen voor grote evenementen: Leonardo Hotels begrijpt zakendoen en heeft goed uitgeruste zakenhotels op enkele van de beste locaties in Europa. Naast het bieden van comfortabele, stijlvolle en helder verlichte vergaderzalen of ceremonie- en vergaderruimten die zijn uitgerust met de nieuwste moderne technologie, bieden Leonardo Hotels ook ervaren medewerkers die weten hoe je ervoor zorgt dat een evenement, van welke omvang dan ook, soepel verloopt. Met onze vergaderpakketten, op aanvraag beschikbaar, kun je op een geweldige manier kosten besparen en zorg je ervoor dat jouw gasten op een professionele manier worden verzorgd. Of je nu een klein seminar of congres, een drukke trainingsdag, een grote tentoonstelling of jouw droombruiloft wilt organiseren, laat Leonardo het harde werk voor je doen.

Neem een pauze, neem een tas

De gepersonaliseerde koffiepauzetas voor de gewenste afstand, gevuld met een gevarieerde set van energie en vitaminen

Terug naar evenementen ter plaatse - veilig en persoonlijk

Volgens het principe " Neem een pauze, neem een tas" biedt Leonardo Hotels een nieuw koffiepauzeconcept aan, ter vervanging van de vroegere buffetten. Dit zorgt ervoor dat de vereiste afstand behouden blijft. Elke deelnemer aan een evenement ontvangt zijn persoonlijke, milieuvriendelijke koffiepauzetas bij hem thuis. De tas is zeer divers in energiek en vitaminerijk voedsel, individueel gevuld volgens de eisen van de dag en van de klant - hygiënisch, praktisch en pandemie-vriendelijk. Voor de koffievoorziening is er een keuze uit koffiekannen in de ruimte of, onder de juiste voorschriften, het gebruik van koffieautomaten in de foyer / voor de pauzekamer.

*Beschikbaar in al onze Meeting Hotels binnen Duitsland!

Korte termijn opzeggingstermijn

Vooral in deze tijden kan het gebeuren dat een vergadering of seminar niet kan plaatsvinden zoals gepland. Wij bieden onze eventklanten de mogelijkheid om tot 14 dagen voor de datum van het evenement gratis te annuleren. Geldig voor actuele aanvragen met evenementdatum tot 30.4.2021, rekening houdend met de boekingssituatie per hotel. Niet geldig voor bestaande boekingen en beursdata.

Geldig voor boekingen tot 40 deelnemers:

  • Tot 14 dagen voor het evenement - 100% gratis.
  • Tot 07 dagen voor het evenement - 20% gratis

Geldig voor boekingen tussen 41 en 100 deelnemers:

  • Tot 18 dagen voor het evenement - 100% gratis
  • Tot 10 dagen voor het evenement - 50% gratis
  • Tot 05 dagen voor het evenement - 20% gratis

Begin met het plannen van jouw meeting!