Voer een bestemming in om te beginnen met zoeken
13 Jun-14 Jun
1 Kamer, 2 Gasten
promocode
Promocode geldig
Gegarandeerd de beste prijs

Meetings & Events bij
The Dilly

Er is geen betere plek om uw evenement te organiseren dan in het hart van de Engelse hoofdstad. Ontdek eersteklas ruimtes voor evenementen in Londen, beschikbaar voor privéverhuur. 

Maak indruk op uw gasten en geniet van ons luxueuze Edwardiaanse erfgoed als u een evenement plant in The Dilly. Zie hoe uw ideeën tot leven komen in deze verfijnde locatie, een elegante achtergrond voor elke vergadering of evenement. 

Voor perfect geplande evenementen van begin tot eind kunt u contact opnemen met een van onze toegewijde evenementenplanners voor arrangementen voor vergaderingen, evenementen en bruiloften. 

Vergaderzalen

The Georgian Suite

Organiseer uw evenement in stijl in een weelderige omgeving. Deze monumentale evenementenruimte dateert uit 1908 en beschikt over hoge plafonds, elegante kroonluchters en een spiegelinterieur. Met zijn lichte en verfijnde uitstraling is deze ruimte perfect voor vergaderingen, evenementen of toespraken.

The Adams Suite

Omarm het rijke erfgoed van het hotel met de Adams Suite. De spectaculaire Edwardiaanse ruimte is de perfecte locatie voor uw vergadering of evenement.

Kleinere zalen

We hebben een aantal zalen die geschikt zijn voor meer intieme evenementen: Westminster, Mayfair, Chelsea en Victoria. In elke zaal vind je voldoende ruimte om iedereen rond dezelfde tafel te laten zitten om samen tijd door te brengen.

Downstairs at The Dilly

Organiseer een privé-evenement in onze exclusieve bar Downstairs at The Dilly. Deze ruimte is ideaal voor privéverhuur en perfect voor intieme feesten met gezellige loungestoelen en een goed gevulde bar. Deze elegante ruimte kan voor elke gelegenheid worden aangepast met de mogelijkheid voor live muziek, entertainment en het gebruik van onze piano.
Toon meer+

Dien jouw aanvraag voor een evenement in

Wij adviseren je graag en plannen jouw volgende evenement. Geef wat informatie over jouw evenement of conferentie en ons Leonardo Hotels conferentie- en evenemententeam zal contact met je opnemen.
meetings-form-background

Informatie over de meeting

The Dilly x

Contactgegevens