Voer een bestemming in om te beginnen met zoeken
21 Jun-22 Jun
1 Kamer, 2 Gasten
promocode
Promocode geldig
Gegarandeerd de beste prijs

Activiteiten voor kinderen bij U Splash Resort

U Splash Resort Eilat biedt haar gasten veel verschillende activiteiten op het resort en excursies in de omgeving. U kunt bij de receptie om een rit met een kameel of Jeep in de zuidelijke Negev vragen. Als gast van het resort geniet u van gratis toegang tot het waterpark, een kinderclub met arcade-spelletjes, andere activiteiten en een buitengewoon entertainmentprogramma. 

U Splash Water Park

Het waterpark is gesloten tijdens de winter en zal in april 2022 weer worden geopend.

Het U Splash Water Park is de populairste recreatievoorziening in U Splash Resort Eilat en biedt vijf glijbanen met verschillende groottes en moeilijkheidsgraad, maar ook Treasure Island, een zone met waterspelletjes voor de kleintjes. Er zijn genoeg ligstoelen zodat de volwassenen kunnen zonnebaden terwijl de meer avontuurlijke verkenners van alle waterpret genieten. Alle hotelgasten ontvangen gratis tickets voor het waterpark, terwijl andere bezoekers de volledige prijs moeten betalen.  

Kinderclub

Een volledige verdieping dient als entertainmentgebied voor kinderen en tieners. Deze staat vol met elektronica, arcade-spelletjes en traditionele spelletjes. Het is een schat aan activiteiten voor de jongere gasten. Er is duidelijk aangegeven voor welke leeftijden bepaalde zones geschikt zijn.  

Entertainment

Bekijk het wekelijkse entertainmentprogramma en zie welke verrassingen u tijdens uw verblijf bij ons in de entertainmenthal van het resort te wachten staan. Het programma bevat regelmatig familievriendelijke optredens, shows en andere activiteiten voor alle leeftijden. 

Boek direct en krijg 10% korting

Schrijf je nu gratis in voor onze AdvantageCLUB en word beloond voor jouw loyaliteit!

Verzamel punten voor gratis overnachtingen in de deelnemende Leonardo Hotels.

Ben je al lid?
Laagste tarief gegarandeerd
Beveiligde online betaling
Geen verborgen boekingskosten
Ben je al lid?