Voer een bestemming in om te beginnen met zoeken
21 Jun-22 Jun
1 Kamer, 2 Gasten
promocode
Promocode geldig
Gegarandeerd de beste prijs

All-inclusive op U Splash Resort

U Splash Resort Eilat is een all inclusive ervaring voor de hele familie. Als u een kamer boekt, kunt u genieten van alle voordelen: u hoeft zich geen zorgen te maken over accommodatie, eten, drinken en zelfs entertainment. De meeste voorzieningen ook zijn gratis en all inclusive te gebruiken. Zo hebt u als onze gast gratis toegang tot de droge en natte sauna's, fitnessapparatuur, zwembaden en waterpark.  

All inclusive culinaire ervaring

Ons restaurant en onze bars voldoen aan uw wensen van vroeg in de ochtend tot de avond. Salades, kwaliteitsvlees, zuivelproducten en warme maaltijden zijn elke dag beschikbaar voor ontbijt, lunch en diner, all inclusive. U kunt ook uw favoriete lokale frisdrank of alcoholische drankje uit de bar kiezen als u dorst hebt. 

All inclusive entertainment

Mis onze wekelijkse entertainmentprogramma’s niet. Ze zijn allemaal familievriendelijk, geschikt voor alle leeftijden en een onderdeel van uw all inclusive ervaring bij U Splash Resort Eilat. Bekijk een show met muziek, dans, spellen en grappen die altijd een glimlach op uw gezicht tovert.