Voer een bestemming in om te beginnen met zoeken
23 Apr-24 Apr
1 Kamer, 2 Gasten
promocode
Promocode geldig
Gegarandeerd de beste prijs
U Coral Beach Club Eilat Ultra All Inclusive - ZwembadU Coral Beach Club Eilat Ultra All Inclusive - Zwembad

All-inclusive op U Coral Beach Club Eilat Ultra All Inclusive

Een vakantie in het U Coral Beach Club Eilat Ultra All-inclusive is een ervaring die je niet snel zult vergeten. Het resort biedt alles wat je nodig om de tijd van je leven te hebben, van entertainment tot culinair genot en een huiselijk verblijf. Activiteiten als boogschieten, snorkelen, windsurfen en andere watersporten maken ook deel uit van het pakket. Comfortabele kamers, uitgerust met alle noodzakelijke voorzieningen, evenals heerlijke all-you-can-eat hapjes van seizoensgebonden en marktverse specialiteiten, drankjes in overvloed, zoete lekkernijen en allerlei andere verrassingen maken dit hotel tot een aantrekkelijke bestemming voor gezinsvakanties aan de Rode Zee.
 

Culinaire overvloed

Het U Coral Beach Club Eilat Ultra All-inclusive serveert zijn gasten elke dag vijf uitgebreide maaltijden als onderdeel van hun vakantiepakket: ontbijt, hapjes, lunch, diner en late-night-snacks. Voor gasten die een meer verfijnde eetomgeving wensen, heeft het koosjere Italiaanse zuivelrestaurant van het hotel, U Eataly, een indrukwekkend visbuffet. Men serveert hier ook Italiaanse specialiteiten die in een tabun-oven zijn gekookt, wat het eten extra pit en smaak geeft. Het menu van het restaurant wordt elk seizoen met aandacht samengesteld door de chef in samenwerking met zijn chef de cuisine en souschef.

Entertainment

Circusacts en acrobatiek, uitgevoerd door een getalenteerde groep in een show die exclusief is ontworpen voor de gasten van het U Coral Beach Club Eilat Ultra All-inclusive, maken deel uit van het vakantiepakket. Het hotel organiseert musicals en allerlei soorten activiteiten voor de kleintjes, waaronder kookworkshops, en een spannend “Around the World” ontdekkingsspel, dat kinderen leert over verschillende landen terwijl ze stempels verzamelen in een speciaal paspoort om cadeaus te winnen.
 

Sport en activiteiten

Je blijft gemakkelijk in vorm, terwijl je tegelijkertijd veel plezier hebt in het U Coral Beach Club Eilat Ultra All-inclusive. Met het vakantiepakket dat je boekt, kun je deelnemen aan activiteiten als snorkelen, windsurfen, boogschieten, tennis, voetbal, volleybal en nog veel meer. De vliegende trapeze is een andere spannende onderneming voor avonturiers die wat meer durven. Je kunt ook dansen en er zijn meer praktische bezigheden die je dag zullen opvrolijken.