Voer een bestemming in om te beginnen met zoeken
13 Jun-14 Jun
1 Kamer, 2 Gasten
promocode
Promocode geldig
Gegarandeerd de beste prijs
U Coral Beach Club Eilat Ultra All Inclusive - ZwembadU Coral Beach Club Eilat Ultra All Inclusive - Zwembad

Activiteiten voor kinderen bij U Coral Beach Club Eilat Ultra All Inclusive

U Coral Beach Club Eilat Ultra All-Inclusive is een familievriendelijk hotel dat je een unieke en magische ervaring aanbiedt. Het entertainmentprogramma van ons hotel is gevuld met live shows, concerten, dans, feesten en andere evenementen waaraan je kunt meedoen. Een speciaal leeftijdsgebonden programma is bedoeld om je kinderen te vermaken. Je kunt ook altijd rekenen op sportactiviteiten zoals snorkelen, windsurfen, water aerobics en boogschieten.

Kinderactiviteiten

Een van de opwindendste ruimtes van ons hotel voor de kleintjes en jongeren is onze eigen Kid’s Club. Hier zijn allerhande speelgoed en spellen beschikbaar voor alle leeftijden. Er zijn ook gameconsoles voor tieners. Verder organiseert ons entertainment team allerlei soorten evenementen, waaronder kooklessen voor veelbelovende aankomende master-chefs. Het "Around the World" Trivia prijsvraag spel van de Fattal-keten beloont kleine ontdekkingsreizigers met stempels in een speciaal paspoort en schattige kleine prijzen die je kinderen gegarandeerd aan zullen zetten om mee te doen, kennis op te doen en nieuwe bestemmingen te ontdekken.

 

Live entertainment

Het is jouw vakantie, een magisch moment en U Coral Beach Club Eilat Ultra All-Inclusive heeft alles wat je nodig hebt om er volop van te genieten. Bij ons kun je uitstekende uitvoeringen verwachten van wereldberoemde musicals en andere voorstellingen die je ervaring onvergetelijk maken. Je wordt aangemoedigd om ook deel te nemen aan activiteiten zoals de dansfeesten en water aerobics. Ons hotel biedt vele andere activiteiten die je uitdagen en vermaken.

Boek direct en krijg 10% korting

Schrijf je nu gratis in voor onze AdvantageCLUB en word beloond voor jouw loyaliteit!

Verzamel punten voor gratis overnachtingen in de deelnemende Leonardo Hotels.

Ben je al lid?
Laagste tarief gegarandeerd
Beveiligde online betaling
Geen verborgen boekingskosten
Ben je al lid?