Voer een bestemming in om te beginnen met zoeken
13 Jun-14 Jun
1 Kamer, 2 Gasten
promocode
Promocode geldig
Gegarandeerd de beste prijs
Herods Vitalis Eilat Hotel - BinnenzwembadHerods Vitalis Eilat Hotel - Binnenzwembad

Restaurants en Bars

Herods Vitalis Eilat Hotel heeft hoge culinaire standaarden. In beide restaurants van ons hotel kun je rekenen op gerechten en bediening van topkwaliteit. Lawrence serveert het ontbijt en het diner en in de Vitalis Lounge zijn snacks en drankjes verkrijgbaar.

Lawrence Restaurant

Dit koosjer chef-restaurant is dagelijks geopend voor het ontbijt en het diner. De hoofdgerechten worden door obers aan tafel geserveerd, terwijl bijgerechten en desserts als buffet verkrijgbaar zijn. Het restaurant legt de nadruk op het gebruik van verse, seizoensgebonden producten. Geheel in lijn met de gezondheidscriteria van Vitalis, zijn sommige gerechten rijk aan vitamines en hebben ze een laag vetgehalte.

Vitalis Lounge

In onze elegante lounge heerst een rustige en ontspannen sfeer. Van 1 tot 3 uur ’s middags wordt hier dagelijkse de lunch geserveerd. Het buffet bestaat uit verschillende warme en koude gerechten met keuze uit vlees, vis of vegetarische opties. Tussen 4 en 6 uur ’s middags zijn er hier desserts en warme dranken verkrijgbaar.
 

Boek direct en krijg 10% korting

Schrijf je nu gratis in voor onze AdvantageCLUB en word beloond voor jouw loyaliteit!

Verzamel punten voor gratis overnachtingen in de deelnemende Leonardo Hotels.

Ben je al lid?
Laagste tarief gegarandeerd
Beveiligde online betaling
Geen verborgen boekingskosten
Ben je al lid?