Voer een bestemming in om te beginnen met zoeken
13 Jun-14 Jun
1 Kamer, 2 Gasten
promocode
Promocode geldig
Gegarandeerd de beste prijs

Activiteiten voor kinderen bij Herods Dead Sea Hotel

Herods Dead Sea onthaalt haar gasten met een breed scala aan familievriendelijke activiteiten en vertier. Het animatieteam organiseert alle soorten vermakelijke evenementen en moedigen onze gasten aan eraan mee te doen. Ook sportactiviteiten zoals Pilates- en Yogalessen staan op het programma. Voor kinderen is de Kids’ Club een openbaring van plezier en vermaak.
 

Kinderactiviteiten

Onze Kids’ Club van Herods Dead Sea is een aangename speelruimte waar het denkvermogen en voorstellingsvermogen van de kleintjes worden uitgedaagd. Er zijn allerlei soorten spelletjes en speelgoed voor alle leeftijden. Ook worden regelmatig workshops, filmvoorstellingen en feestjes georganiseerd.
 

Vrijetijdsactiviteiten voor iedereen

Pilates, yoga, water aerobics en zumba klassen zijn slechts een aantal voorbeelden van de activiteiten die onze gasten vermaken en tegelijkertijd fit houden tijdens hun verblijf in Herods Dead Sea. Het tweewekelijkse Modder Festival is een van de meest aantrekkelijke activiteiten die we organiseren. Het plezier gaat natuurlijk ’s avonds door met spetterende en magische live shows. Je wordt vermaakt met lezingen en workshops gedurende de koudere maanden van het jaar.
 

Boek direct en krijg 10% korting

Schrijf je nu gratis in voor onze AdvantageCLUB en word beloond voor jouw loyaliteit!

Verzamel punten voor gratis overnachtingen in de deelnemende Leonardo Hotels.

Ben je al lid?
Laagste tarief gegarandeerd
Beveiligde online betaling
Geen verborgen boekingskosten
Ben je al lid?