Voer een bestemming in om te beginnen met zoeken
26 Mei-27 Mei
1 Kamer, 2 Gasten
promocode
Promocode geldig
Gegarandeerd de beste prijs

All-inclusive op Leonardo Club Tiberias

Het all-inclusive pakket dat wordt aangeboden door het Leonardo Club Tiberias Hotel bestaat uit een dagelijks toegangsbewijs voor het waterpark, heerlijk eten en volop entertainment. Verder hebben kinderen toegang tot de club vol met spelletjes en speelgoed aangepast aan iedere leeftijdsgroep.
 

Culinaire harmonie

Als onderdeel van je all-inclusive pakket geniet je van allerlei heerlijke lekkernijen, waaronder alcoholische dranken, koffie, gebak en roomijs. Alles wordt vers bereid om je van dienst te zijn met de culinaire ervaring die je verdient.
 

Waterplezier

Blijf zolang je wilt voor een plezierige, familievriendelijke all-inclusive ervaring met dagelijkse toegangsbewijzen voor ons prachtige waterpark met drie glijbanen, goed voor urenlang plonsplezier. Het semi-olympische zwembad van ons hotel is een alternatief voor het waterpark, maar het is ook een keuze voor fanatieke zwemmers tijdens de koudere maanden. Het is verwarmd en wordt overdekt wanneer het kouder wordt.
 

Entertainment

Onze gasten van Leonardo Club Tiberias Hotel genieten tijdens hun verblijf van een aantal live voorstellingen per week, leuke activiteiten bij het zwembad en dansfeesten. Kinderen hebben toegang tot een speciale club met spelletjes en andere verrassingen.