Voer een bestemming in om te beginnen met zoeken
21 Jun-22 Jun
1 Kamer, 2 Gasten
promocode
Promocode geldig
Gegarandeerd de beste prijs
Leonardo Laura Beach & Splash Resort - buitenaanzichtLeonardo Laura Beach & Splash Resort - buitenaanzicht

All-inclusive op Leonardo Laura Beach & Splash Resort

Het all-inclusive pakket van Leonardo Laura Beach & Splash Resort is de ideale manier om van je vakantie te genieten zonder je zorgen te maken over de maaltijden of over hoe je de dagen invult. Onze gasten van Leonardo Laura Beach & Splash Resort kunnen kiezen uit de overheerlijke gerechten van onze vijf verschillende restaurants, uiteenlopend van een alledaags buffet aan het zwembad tot een regionaal diner. Daarnaast zijn er de hele dag snacks verkrijgbaar.
Drankjes aan de drie bars van ons resort zijn bij het all-inclusive pakket inbegrepen, zodat je heerlijk ontspannen van een cocktail kunt nippen op een ligbed bij het zwembad, ’s zomers een koud biertje kunt drinken bij de strandbar en van een glas wijn kunt genieten tijdens het diner.
 
De activiteiten van ons pakket zijn onder andere tafeltennis, boogschieten, beachvolleybal en minivoetbal. Overdag ben je welkom in het Splash waterpark met 40 spetterbaden en 8 glijbanen, inclusief de angstaanjagende Kamikaze vrije val en het Tornadobad. Houd je liever je voeten droog? Dan kun je overdag en ’s avonds terecht in de entertainment ruimte waar voorstellingen, spelen, films en live muziek voor de hele familie elkaar afwisselen.