Voer een bestemming in om te beginnen met zoeken
13 Jun-14 Jun
1 Kamer, 2 Gasten
promocode
Promocode geldig
Gegarandeerd de beste prijs

Activiteiten voor kinderen bij U Magic Palace Eilat

Wanneer je kiest voor een verblijf bij U Magic Palace Eilat Hotel, is er altijd wel iets te doen. Het hotel verzorgt een breed scala van activiteiten dat aan al je wensen voor plezier, muziek en beweging zal voldoen. Kinderen kunnen terecht in de geweldige Kids’ Club waar ze worden verwelkomd met spelletjes, speelgoed en allerlei verrassingen. Ook het entertainmentprogramma van ons hotel is familievriendelijk.
 

Kinderactiviteiten

Een van de onderdelen van het entertainmentprogramma van U Magic Palace Eilat Hotel is dat de kleintjes kunnen meedoen aan activiteiten zoals kooklessen, waar ze kunnen leren om makkelijke, gezonde maaltijden te bereiden. De Kids’ Club van ons hotel biedt filmvoorstellingen en andere activiteiten. Ook speelgoed en bordspelen zijn beschikbaar.

Live entertainment

Familievriendelijk entertainment is een kenmerkend hoogtepunt van de U Magic Palace Eilat Hotel ervaring. Onze gasten kunnen rekenen op cabaret, circus, acrobatiek, dans en live voorstellingen. Er zijn lezingen, seminars en gezelschapsspelletjes voor de ouderen tijdens de koudere maanden waarbij jongere mensen natuurlijk ook welkom zijn! Verder zijn er regelmatig feesten met Dj’s.

Boek direct en krijg 10% korting

Schrijf je nu gratis in voor onze AdvantageCLUB en word beloond voor jouw loyaliteit!

Verzamel punten voor gratis overnachtingen in de deelnemende Leonardo Hotels.

Ben je al lid?
Laagste tarief gegarandeerd
Beveiligde online betaling
Geen verborgen boekingskosten
Ben je al lid?