Voer een bestemming in om te beginnen met zoeken
14 Jun-15 Jun
1 Kamer, 2 Gasten
promocode
Promocode geldig
Gegarandeerd de beste prijs

Activiteiten voor kinderen bij Leonardo Royal Resort Eilat

Het entertainmentprogramma van het Leonardo Royal Resort Hotel Eilat zal je verbazen. De acrobatische cabaretvoorstellingen zijn kleurrijk en boeiend. Je kinderen zullen worden gefascineerd door de kooklessen en andere participatieve workshops die speciaal voor hen zijn bedacht door het Fattal animatieteam. Ook in onze Kidsclub is van alles voor ze te doen.

Kinderactiviteiten

Kinderen en tieners kunnen kiezen uit allerlei leuke en leerzame activiteiten om hun tijd door te brengen in de Kidsclub van het hotel. Spelletjes, Play Stations, materiaal voor kunst, dansvloeren en speelgoed… Alles is aanwezig voor een creatief tijdverdrijf. De workshops, waaronder kooklessen en prijsvragen, maken het toch al enerverende verblijf in Leonardo Royal Resort Hotel Eilat nog eens extra opwindend voor de jongeren.

Live entertainment

Leonardo Royal Resort Hotel Eilat is een familievriendelijk hotel en presenteert onvergetelijke musicals uitgevoerd door internationaal en plaatselijk talent. Rond het zwembad is er voor iedereen iets te beleven en onze zomerfeesten die we van tijd tot tijd organiseren vermaken je urenlang. Oudere gasten hebben in de winter een speciaal programma met gezelschapsspelletjes, dansen, voorleesmiddagen, workshops en andere intellectuele bezigheden.
 

Boek direct en krijg 10% korting

Schrijf je nu gratis in voor onze AdvantageCLUB en word beloond voor jouw loyaliteit!

Verzamel punten voor gratis overnachtingen in de deelnemende Leonardo Hotels.

Ben je al lid?
Laagste tarief gegarandeerd
Beveiligde online betaling
Geen verborgen boekingskosten
Ben je al lid?