Voer een bestemming in om te beginnen met zoeken
23 Jun-24 Jun
1 Kamer, 2 Gasten
promocode
Promocode geldig
Gegarandeerd de beste prijs

Activiteiten voor kinderen bij Leonardo Plaza Hotel Eilat

Leonardo Plaza Eilat, het hotel aan de zonovergoten Rode Zee met spectaculaire uitzichten, biedt een schat aan leuke activiteiten waarmee je jouw vakantie kunt doorbrengen. Liveshows, workshops, sociale en gezelschapsspelletjes, wedstrijden en feesten zijn slechts enkele van de activiteiten die we voor jou en jouw gezin hebben bedacht zodat niemand zich tijdens zijn vakantie aan de Rode Zee hoeft te vervelen. Kinderen hebben toegang tot onze fantastische Kids’ Club met spelletjes en speelgoed voor alle leeftijden.

Activiteiten voor kinderen

De Kids’ Club van Leonardo Plaza Eilat is een kleurrijk toevluchtsoord voor nieuwsgierige kinderen waar ze kunnen spelen en leren. Ze kunnen kiezen uit allerlei soorten speelgoed en games en uit veel verschillende activiteiten, zoals schilderen, kleuren, tekenen en mooie, kleine souvenirs maken.
Het animatieteam van Leonardo Plaza Eilat heeft vele recreatieve activiteiten ontwikkeld, welke zijn aangepast aan de leeftijd van de kinderen, om jouw kinderen te vermaken. Is jouw kind competitief ingesteld? Laat hem/haar dan meedoen aan een van onze wedstrijden met een internationaal thema, zoals onze bekende educatieve activiteit ‘Around the World’, waarin jouw kind wordt beloond met stempels in een bijna-echt paspoort en prijzen kan verdienen.

Live entertainment

In Leonardo Plaza Hotel Eilat worden gasten van alle leeftijden vermaakt dankzij ons speciale entertainment- en animatieprogramma met o.a. acrobatiek, musicals en liveshows. Onze magic shows brengen jouw verbeelding tot leven en zullen je raken en verbazen. Voor onze actieve gasten worden activiteiten georganiseerd bij het zwembad. Er zijn meerdere feestjes om onze gasten te vermaken en tijdens de koudere maanden zorgen we er met lezingen en sociale en gezelschapsspellen zodat je denkt dat het gewoon zomer is.
 

Boek direct en krijg 10% korting

Schrijf je nu gratis in voor onze AdvantageCLUB en word beloond voor jouw loyaliteit!

Verzamel punten voor gratis overnachtingen in de deelnemende Leonardo Hotels.

Ben je al lid?
Laagste tarief gegarandeerd
Beveiligde online betaling
Geen verborgen boekingskosten
Ben je al lid?