hero-image

Leonardo Inn Dead Sea

Dode Zee, Israël
Voer een bestemming in om te beginnen met zoeken
28 Jan-29 Jan
1 Kamer, 1 Gast
promocode
Promocode geldig
Gegarandeerd de beste prijs

Faciliteiten en Vrije tijd

Leonardo Inn Dead Sea biedt uitstekende diensten en voorzieningen die voldoen aan de wensen van onze gasten op het gebied van comfort, dineren en entertainment. Het zwembad van het hotel is een aangename plaats om te ontspannen en ook het solarium is uitermate geschikt om te genieten van de zon bij de Dode Zee. Er zijn biljarttafels en voor wie de omgeving wil verkennen lenen we fietsen voor een tochtje. Wat zijn de eetmogelijkheden? Het ontbijt is inbegrepen en wordt geserveerd in de eetzaal. Geniet van oorspronkelijke bedoeïenengerechten in de Taj Mahal bedoeïenentent in de tuinen van ons hotel.

Zwembad

Het zwembad van ons hotel is een aangename plaats waar je lekker een baantje kunt trekken om daarna heerlijk ontspannen op de ligbedden het natuurlijke licht rond de Dode Zee op je in te laten werken.

Beste gasten,
Het zwembad zal gesloten zijn tot eind februari 2022.

Solarium

Het solarium aan de Leonardo Inn Dead Sea is in het gedeelte van het hotel gereserveerd voor heliotherapie, zeer effectief bij de natuurlijke behandeling van psoriasis en andere huidaandoeningen. Het solarium heeft aparte ruimtes voor dames en heren.
 

Spa

De gasten van het Leonardo Inn Dead Sea zijn welkom in de spafaciliteiten van Leonardo Plaza Dead Sea. De toegang is NIS 25 per dag, inclusief het vervoer heen en terug naar de spa.
Gasten die meer dan zeven nachten bij ons verblijven hebben gratis toegang tot de luxe spa van Leonardo Club Dead Sea en het privéstrand van dat hotel. Het vervoer heen en terug is inbegrepen in dit pakket.

Diensten & activiteiten

Dining
  • Ontbijtbuffet

    7:00 - 10:30 dagelijks

Activities
  • Buitenzwembad

  • Solarium

Service
  • Wasserette

  • Welcome Baby

  • Strijkservice

Outdoors
  • Tuin