Voer een bestemming in om te beginnen met zoeken
13 Jun-14 Jun
1 Kamer, 2 Gasten
promocode
Promocode geldig
Gegarandeerd de beste prijs

Activiteiten voor kinderen bij Leonardo Plaza Tiberias

In Leonardo Plaza Tiberias worden al onze gasten, jong en oud, vermaakt met een scala aan activiteiten, waaronder workshops en social games, evenals feesten, dansen en liveshows die zijn geïnspireerd op Broadway-klassiekers. Kinderen zullen onze Kids’ Club waarderen. Onze Kids’ Club is uitgerust met speelgoed en gameconsoles en biedt een veilige omgeving om te ontspannen en te spelen.

Activiteiten voor kinderen

Ga je op vakantie met kinderen? Leonardo Plaza Tiberias heeft ook aan hen gedacht. De kinderen zullen het leuk vinden om allerlei leeftijdsgebonden activiteiten te doen waarmee ze zich kunnen vermaken en kunnen leren. In de Kids’ Club hebben ze bordspellen, spelconsoles, films en creatieve praktische activiteiten zodat ze zich niet zullen vervelen. We geven ook kookworkshops onder toezicht van professionele koks om de kleintjes te leren hoe ze eenvoudige maaltijden kunnen bereiden. We organiseren ook andere leuke activiteiten, zoals trivia en thematische wedstrijden met prijzen waarmee we een glimlach op hun gezicht zullen toveren.

Live entertainment

Bij Leonardo Plaza Tiberias is er entertainment voor het hele gezin! Zo zijn er familievriendelijke muzikale producties waar het hele gezin naartoe kan. Een getalenteerd animatieteam zorgt ervoor dat jij je hier nooit gaat vervelen. Je ziet zowel internationale als lokale producties en je kunt altijd deelnemen aan activiteiten bij het zwembad en pop-up feestjes.

Boek direct en krijg 10% korting

Schrijf je nu gratis in voor onze AdvantageCLUB en word beloond voor jouw loyaliteit!

Verzamel punten voor gratis overnachtingen in de deelnemende Leonardo Hotels.

Ben je al lid?
Laagste tarief gegarandeerd
Beveiligde online betaling
Geen verborgen boekingskosten
Ben je al lid?