hero-image

Prijsmatchgarantie

Voer een bestemming in om te beginnen met zoeken
23 Jun-24 Jun
1 Kamer, 2 Gasten
promocode
Promocode geldig
Gegarandeerd de beste prijs

Wij willen u de allerbeste prijs bieden als u rechtstreeks via onze website boekt. Als u bij ons boekt en binnen 24 uur elders een betere prijs vindt, krijgt u van ons dezelfde prijs.

Als u binnen 24 uur nadat u rechtstreeks hebt geboekt via de website van Leonardo Hotels een betere prijs voor dezelfde data en kamer vindt, krijgt u het verschil terug. Het enige wat u hoeft te doen is ons uiterlijk een dag na boeking de volgende informatie te sturen via ons online algemene aanvraagformulier:

 • Uw geldige reserverings- en bevestigingsnummer van de Leonardo Hotels-website;
 • De websitelink en een screenshot van hetzelfde maar goedkopere aanbod.

Als uw claim wordt goedgekeurd, nemen we zo snel mogelijk contact met u op om het tarief van de kamerreservering te matchen.

Algemene voorwaarden van de prijsmatchgarantie
Om in aanmerking te komen voor de prijsmatchgarantie zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

 • Deze aanbieding is alleen geldig voor boekingen die zijn gemaakt via de officiële website van Leonardo (www.leonardo-hotels.com / www.leonardo-hotels.de / www.leonardo-hotels.fr / www.leonardo-hotels.nl / www.leonardo-hotels.it / www.leonardo-hotels.es / www.leonardo-hotels.ru / www.leonardo-hotels.pl )
 • De prijsmatchgarantie is alleen van toepassing op exact gelijke kamertypes, verblijfsdata en verkoopcondities.
 • De prijsmatchgarantie is alleen van toepassing op prijzen die op het moment van verificatie op een andere website zijn geadverteerd en beschikbaar zijn voor het algemene publiek. Hij is niet van toepassing op lagere kamerprijzen die niet online beschikbaar zijn voor het algemene publiek, zoals privé-, alleen-leden-, pakket-, zaken-, reisbureau- of conferentietarieven en tarieven die zijn gericht op een specifieke groep individuen en niet op het grotere publiek. Gesubsidieerde tarieven van derden zijn eveneens uitgesloten.
 • Als een prijs is aangegeven in een andere valuta dan de lokale hotelvaluta, zullen we deze prijs omrekenen naar de lokale hotelvaluta; de wisselkoers die we gebruiken is de wisselkoers die van toepassing is op de officiële website van Leonardo Hotels op het moment van boeken;
 • Alle voorwaarden van het vergelijkingstarief, inclusief maar niet beperkt tot vooruitbetaling, aanbetaling, het aantal gasten of andere vereisten, moeten in alle opzichten gelijk zijn aan de voorwaarden op de website van Leonardo Hotels om uw claim goed te kunnen keuren. Als u bijvoorbeeld een kamer boekt die zonder boete kan worden geannuleerd op de website van Leonardo Hotels, mag u deze niet vergelijken met een kamer met een vooruitbetaalde of niet-restitueerbare prijs op een andere website.
 • Websites die de merknaam van het hotel pas onthullen nadat de betaling is voltooid (inclusief veilingsites) komen niet in aanmerking voor deze prijsmatchgarantie.
 • Restitutie is niet van toepassing op eventuele extra kosten bovenop de reservering, inclusief belastingen, servicekosten, eten of drinken of andere kosten.
 • Alle claims zijn onderhevig aan verificatie door ons. We moeten alle elementen van de claim en de vereiste voorwaarden op de alternatieve website kunnen verifiëren op het moment dat de claim wordt verwerkt.
 • Tenzij wettelijk verboden, behouden we ons het recht voor om deze aanbieding en de algemene voorwaarden op elk gewenst moment naar eigen goeddunken te wijzigen of te annuleren.
 • U dient binnen 24 uur na het voltooien van uw geldige kamerboeking op deze website contact met ons op te nemen via het online algemene aanvraagformulier om een claim in te dienen onder de prijsmatchgarantie. De lagere kamerprijs moet op het moment van verificatie van de claim beschikbaar zijn om te boeken en moet lager zijn dan die op de Leonardo Hotels-website, zoals bepaald door onze klantenservicemedewerkers.