Leonardo deals
Leonardo Business Package
Maak gebruik van het nieuwe Business Package in tal van Leonardo Hotels.
Leonardo Meetings
Vergaderen met “toegevoegde waarde” - LeonardoPLUS -
Een extraatje voor uw evenement!
Best priceLeonardo Hotels Europe

FEELING GOOD – onder deze slogan kwam Leonardo Hotels, onderdeel van Fattal Hotels, op de Duitse markt in 2007 en is de keten vandaag de dag actief in meer dan 30 hotels in Europa. De keten biedt hotels in categorieën van 3 tot 4 sterren plus. Een van de essentiële kenmerken van de keten is hotels voorzien gesitueerd op aantrekkelijke locaties, zoals bijvoorbeeld in het hartje van het stadscentrum of dichtbij de luchthaven.

De hoofdzetel van het bedrijf is gelegen in Berlijn. Van hier coördineren de verschillende financiële, HR, sales en marketing, project management en Revenue & E-commerce departementen efficiënt alle activiteiten in gans Europa. Daarnaast werkt Leonardo Hotels ook met internationale bekende partners zoals Mercure en Best Western.

Elk Leonardo Hotel werd individueel ontworpen en garandeert aan alle gasten comfort en een uitstekende service. Het hoofddoel van elk hotel is de complete bevrediging van de noden en wensen van de gasten. Of het nu om een zakenreis, een groepsverblijf or een corporate evenement gaat, onze personeelsleden zullen net dat tikkeltje meer doen om u alle comfort te kunnen aanbieden. Want bij Leonardo Hotels willen we dat alle gasten zich thuis voelen.David Fattal
Oprichter en CEO van Fattal Hotels


David Fattal werd geboren in 1957 te Haifa, Israël en studeerde management, sociologie en pedagogie aan de universiteit van Haifa. Daarbij studeerde hij ook aan Tadmor school voor hotel management in Herzliya en nam hij deel aan verschillende cursussen aan de Cornell universiteit, New York, VSA.

Zijn professionele carrière in de hotelindustrie begon op 27 jarige leeftijd toen hij tot General Manager werd benoemd bij de prestigieuze Dan Accadia Hotels in Herzliya. Na verschillende managers posities nam David Fattal in 1996 het beleid over van de Africa Israel Hotels & Resorts Ltd., een onderdeel van Africa Israel investeringen. Dankzij zijn leiderschap werd het concept van franchise van de internationale hotelketen Holiday Inn een succes op de Israëlische markt.

In 1998 startte David Fattal zijn eigen bedrijf, het Fattal Hotel Management Company en opened hij het eerste hotel van de keten, Le Meridien Hotel Eilat.

In 2005 ondernam Fattal Hotels een uitbreiding van zijn hotel portfolio door te investeren in eigendommen gelokaliseerd in Europa: Leonardo Hotels (www.leonardo-hotels.nl) werd opgericht als de Europese afdeling van Fattal Hotels. Vandaag de dag bestaat de hotelketen uit meer dan 30 hotels in België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Hongarije. Leonardo Hotels zal voortgaan op dat elan met een focus op hotels in Duitsland en andere belangrijke steden en hoofdsteden in Europa.

Fattal Hotels (www.fattal.co.il) is tot op heden actief in Europa en Israël met meer dan 60 hotels en is dan een van de leidende bedrijven binnen de hotel industrie.


                            

Daniel Roger
General Manager van Leonardo Hotels Europa


Daniel Roger studeerde hotel management in Duitsland en Zwitserland. Na zijn diploma haalde hij verschillende management posities voor diverse Duitse hotels. Tussen 2002 en 2005 werd Daniel Roger benoemd tot General Manager van een hotelketen in de Tsjechische republiek. Sinds februari 2006 leidt hij met groot succes Leonardo Hotels, de Europese afdeling van Fattal Hotels. Naast zijn vele andere verantwoordelijkheden leidt hij zowel de Sales en Marketing, Revenue & E-commerce als ook de Project management afdeling.
Departement managers en contact personen

Patricia Zinnecker Patricia Zinnecker,
Executive
Assistant
Maher Nimer
Maher Nimer,
Director of
Finance
Ron Baruch
Ron Baruch,
Project Manager
Leonardo Hotels
Shay Raz
Shay Raz,
Vice President
Revenue & De-
velopment
Sandra Dreher
Sandra Dreher,
Vice President of
Sales & Marketing
Omar Jamil
Omar Jamil,
Vice President
Procurement Europe
Anke Maas
Anke Maas,
Human Resources
Director