Hotel Details
Rue de la Wastinne 45
1301 Waver
T: +32 (0)10 - 411 363
F: +32 (0)10 - 411 922 info.wavre@leonardo-hotels.com
Central Reservations
T: +32 (0)10 - 434 751 reservation.wavre@leonardo-hotels.com
Beoordelingen
laat toegekomen - kamer OK - snel bezoek aan de bar waar niemand was en pas na enige tijd ongeïnteresseerd pover bediend... andere gasten zijn..
Stefan
4.5more...
Meer Leonardo Hotels
> > > Leonardo Hotel Wavre ( Brussels Est )
  • Hotel
  • Kamers
  • Faciliteiten
  • Locatie & route
  • Meetings & Events
  • Beoordelingen

Leonardo Hotel Wavre

<b>Gratis Wi-Fi</b>
Gratis Wi-Fi

Vlak bij Brussel en toch in de natuur! De bosrijke heuvels rond het Leonardo Hotel Wavre maken van het hotel een uitgelezen ontspannings- en vrijetijdsoord. De 102 modern ingerichte kamers laten op het vlak van comfort niets te wensen over. Voor conferenties en feestelijke banketten staan 7 vergaderzalen voor maximum 200 personen ter beschikking!

Bovendien zijn de verkeersverbindingen van en naar het hotel optimaal: via de dichtbij gelegen E411 Brussel-Namen bereikt u de internationale luchthavens Brussel Zaventem en Brussel Zuid, het beursgebouw en de binnenstad van Brussel in circa 20 minuten.

Ontspanning na het werk vindt u in het sportcomplex en het zwembad van het hotel of tijdens een partijtje golf op één van de vlakbij gelegen golfterreinen met 18 holes. Goed voor families: talrijke sport- en speelmogelijkheden voor kinderen en het bekende vrijetijdspark Walibi België, dat vanaf het hotel gemakkelijk te voet te bereiken is. Ook in de buurt: het klimpark „Aventure Parc Wavre“, optimaal voor een boeiende dag teambuilding. Culinair verwent het hotel-restaurant zijn gasten dagelijks met specialiteiten uit de Franse keuken. En de gezellige hotelbar biedt u uw lievelingsdrankjes aan in een comfortabele sfeer. Wij verheugen ons op uw bezoek in het Leonardo Hotel Wavre!


Arrangement
Familie pretpark WALIBI WavrePakket Kuifje Wavre


Laatste boeking: Vandaag om 14:45
personen zijn dit hotel aan het bekijken.
Laatste boeking: Vandaag om 14:45