Hotel Details
Waldecker Str. 11-15
51065 Keulen
T: +49 (0)221 - 670 90
F: +49 (0)221 - 670 932 1 info.koeln@leonardo-hotels.com
Central Reservations
T: +49 (0)2203 - 561 131
F: +49 (0)2203 - 561 228 reservations.koeln@leonardo-hotels.com
Beoordelingen
Irritante tik in kachel hield ons s nachts wakker. Restaurant was niet uitnodigend ingericht en had kleine kaart. Nederland
Wim
3.8more...
Meer Leonardo Hotels in Keulen
  • Hotel
  • Kamers
  • Faciliteiten
  • Locatie & route
  • Meetings & Events
  • Beoordelingen

Leonardo Hotel Köln

<b>Gratis Wi-Fi</b>
Gratis Wi-Fi

Uw businesshotel met oog voor uw welzijn! In het Leonardo Hotel Köln vindt u 165 huiselijke kamers, allemaal met comfortabele werkplekken en gratis WLAN-aansluitingen. Beursbezoekers zijn met de auto of de S-Bahn in een 5 minuten op hun bestemming. Het stadscentrum is eveneens goed bereikbaar. Terwijl het hotel wegens zijn ligging vlakbij de snelweg, het ICE-station en het vliegveld Keulen-Bonn ook vanuit het buitenland gemakkelijk te bereiken is.

Genieten wordt in het Leonardo Hotel Köln met een hoofdletter geschreven. Het hotel-restaurant verwent zijn gasten dagelijks met internationale specialiteiten en de gemoedelijke sfeer in de bar nodigt uit tot een drankje. Voor vergaderingen en seminars staan 9 grote vergaderzalen tot 150 personen ter beschikking. Persoonlijke ondersteuning bij de planning en organisatie van uw evenement, de modernste vergadertechnieken en een professionele catering zorgen ervoor dat u zich helemaal thuis voelt en dat ieder evenement een succes wordt!

Neem een verkoelende duik in het zwembad van het hotel, ontspan u van top tot teen in de sauna. Zo bent u helemaal fit voor de volgende werkdag of voor de volgende tocht doorheen de metropool aan de Rijn.

Uw persoonlijke welzijn is voor ons heel belangrijk. Of het nu privé of zakelijk is: wij verheugen ons op uw bezoek aan het Leonardo Hotel Köln!

Laatste boeking: Vandaag om 13:15

people looking at this page
Laatste boeking: Vandaag om 13:15