Leonardo

Hotels Waver

Toon Waver kaart

Leonardo Hotel Wavre

Vanaf
65,00
<b>Gratis Wi-Fi</b>
Gratis Wi-Fi
Laatste Gast Review:
CW |
Nederland
4.0
Meer Recensies
Meer Details
map Toon kaart
Online reserveren
Leonardo Hotel Wavre - Comfort Room
Fotos
Het kleine, pittoreske stadje Waver bevindt zich dicht bij Brussel en is onderverdeeld in drie districten: Oud-waver, Limal en Bierges, waarvan Oud-Waver het grootste is. Het Leonardo Hotel Wavre, als één van de Hotels Waver, bevindt zich in het Bierges district. Het Leonardo Hotel Wavre, één van de Wallonië Hotels, bevindt zich op 8 minuten wandelafstand van het pretpark Walibi Belgium die haar bezoekers verscheidene attracties aanbiedt, een waar plezier voor de hele familie. Het Leonardo Hotel Wavre, als één van de mooiste Hotels Waver, is een uitstekend vertrekpunt voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in de handelsbeurzen of die het Seafood Trade Fair in Brussel willen bijwonen.


Ontdek Waver & Hotels Waver


Keuken van Waver & Hotels Waver


De kookkunst in Waver is gelijkaardig aan de Franse gastronomie. Culinaire culturen van over de hele wereld zijn beschikbaar. Waver biedt een aantal uitmuntende restaurants met regionale specialiteiten aan die zich dicht bij de Hotels Waver bevinden.

Winkelen in Waver


Bezoek de wondermooie markten in Waver en geniet van een winkeluitstap in de ‘Boutique de Tintin’ (Boetiek van Kuifje) die beroemd is voor bezoekers die zich in cartoons en stripboeken interesseren.

Brussels National Airport


Als één van de Hotels Waver, is het Leonardo Hotel Wavre op 25 km van de Brusselse luchthaven gesitueerd. Als een van verscheidene luchtvaartmaatschappijen zoals Brussels Airlines en Singapore Airlines Cargo, heeft de luchthaven meer dan 260 bedrijven met in totaal 6.000 medewerkers.

Bezienswaardigheden nabij de Hotels Waver


Walibi Park Belgium & Hotels Waver


Ontdek het Walibi pretpark Belgium in Waver met haar waaier aan activiteiten – live shows, achtbanen, sensaties en een groots waterpretpark (Aqualibi). Het Leonardo Hotel Wavre, als één van de Wallonië Hotels, bevindt zicht op slechts enkele minuten van het verbazingwekkende pretpark en biedt u pretparkarrangementen aan in samenwerking met het Walibi Park Belgium.

Musées royaux d'Art et d'Histoire (MRAH)


Ontdek op 20 km van het Leonardo Hotel Wavre het grootse kunstmuseum dicht bij het Place Royal in een van de historische stadspoorten van Brussel. Ontdek de verschillende collecties vanuit de hele wereld die vertegenwoordigd worden in dit unieke museum.

Hergé Museum


Ontdek dit special ontworpen museum als de stichting van de Belgische tekenaar Georges Remi (Hergé) en geniet van de gevarieerde tentoonstellingen van beroemde stripfiguren die een belangrijk deel van de Belgische cultuur uitmaken. Het enkele minuten van het verbazingwekkende pretpark en biedt u pretparkarrangementen aan in samenwerking met het Walibi Park Belgium. Hergé Museum bevindt zich niet ver van de Hotels Waver.
personen zijn dit hotel aan het bekijken.