Leonardo

Hotels Charleroi

Toon Charleroi kaart

Leonardo Hotel Charleroi

Vanaf
59,00
<b>Gratis Wi-Fi</b>
Gratis Wi-Fi
Laatste Gast Review:
X |
Half afgebroken kamer. onverzorgd hotel in totaal. Afgeleefde boel van vermoedelijk ...
4.3
Meer Recensies
Laatste boeking: Vandaag om 16:11
Meer Details
map Toon kaart
Online reserveren
Leonardo Hotel Charleroi - Guest  Room
Fotos

Leonardo Hotel Charleroi City Center

Vanaf
49,00
<b>Gratis Wi-Fi</b>
Gratis Wi-Fi
Laatste Gast Review:
Paul |
België
3.3
Meer Recensies
Meer Details
map Toon kaart
Online reserveren
Leonardo Hotel Charleroi City - Comfort Room
Fotos
Deze jonge en industriële stad aan de rivier Samber heeft een zeer aantrekkelijk oud stadsgedeelte en boeiende toeristische attracties zoals het Paleis der Schone Kunsten, het Post Office of het Stripmuseum. De Leonardo Hotels voorzien twee centraal gelegend, comfortabele Hotels Charleroi. Charleroi is gelegen op slechts 5 km van de Charleroi-Brussel luchthaven en wordt per trein verbonden naar Brussel, Antwerpen, Luik, Rijsel en Parijs, met regionale verbindingen naar Couvin en Ottignies-Louvain-la-Neuve. Ongeveer 355 treinen rijden dagelijks langs Charleroi Centraal Station Zuid. De “zonder-franjes” luchtvaartmaatschappij Ryanair is de grootste gebruiker van de luchthaven, die op ongeveer twintig bestemmingen dienst doet. Charleroi was de eerste Europese continentale luchtvaartstop voor Ryanair. Ontdek het “Park, Sleep & Fly” aanbod van de Leonardo Wallonië Hotels en verblijf in één van de Hotels Charleroi!


Ontdek Charleroi & Hotels Charleroi

Winkelen in Charleroi


Ontdek de Leonardo Hotels Charleroi en geniet van enkele unieke winkelzones zoals het ‘Rue de la Montagne’ dat u vanuit het lage naar het hoge deel van de stad brengt. Beleef de beursgalerijen, de oudste winkelgalerij in Charleroi.

 

Keuken van Charleroi & Hotels Charleroi


Charleroi voorziet een brede waaier aan culinaire cultuur. Ontdek de Belgische restaurants met hun uitmuntende combinatie van goede bieren en Belgische keuken, of geniet van uw avond met een beroemd Belgisch bier of een cocktail.

 

Charleroi-Brussel Luchthaven


De Leonardo Hotels Charleroi bevinden zicht op slechts 5 km van Charleroi-Brussel Airport. De nieuwe terminal opende in januari 2008 en werd meteen de grootste terminal in Wallonië met 5 millioen bezoekers per jaar. Ongerveer 2.957.026 passagiers reisden via Charleroi-Brussel Airport in 2008.

 

Bezienswaardigheden nabij de Leonardo Hotels Charleroi

Stadhuis


Dit gedeelte is gesitueerd in het hogere gedeelte van Charleroi en slechts 1 km van de Leonardo Hotels Charleroi als deel van de Leonardo Wallonië Hotels. Verschillende leuke bezienswaardigheden zoals het indrukwekkende plein in Charleroi - Place Charles II en de St. Christopher Basilica bevinden zich nabij. De St. Christopher Basilica was in het verleden een kerk en werd pas in 1950 een. Laat u verbazen en geniet van de twee speciale musea: Museum der Schone Kunsten en het Jules Destrée museum.

 

Museum der Schone Kunsten & Hotels Charleroi


De tentoonstelling van het Museum der Schone Kunsten omvat kunstwerken uit verschillende perioden zoals neo-klassiek, soiciaal realisme, impressioniscme, expressionisme, surrealisme en abstract uit de 19e en 20e eeuw en vertegenwoordigen vele verschillende beroemde artiesten. Het Best Western Hotel Charleroi en het Leonardo Hotel Charleroi-City als twee van de Hotels Charleroi bevinden zich op 10 minuten wandelen van het museum.

 

Kasteel van Monceau-Sur-Sambre


Het kasteel bevindt zich op slechts enkele kilometers van de Hotels Charleroi als deel van de Leonardo Wallonië Hotels. Pluk de dag met familie en ontdek het historische gebouw en het publieke park rond het kasteel.
personen zijn dit hotel aan het bekijken.