Hotel Details
Rue de la Wastinne 45
1301 Waver
Tel.: +32 (0) 10 - 411363
Fax: +32 (0) 10 - 411922 info.wavre@leonardo-hotels.com
Central Reservations
Tel.: +32 (0) 10 - 434751 reservation.wavre@leonardo-hotels.com
Beoordelingen
De toiletten en douche voorzieningen op de kamer zij van laag niveau en zijn voor mij een reden om de volgende keer wellicht een ander hotel te..
Maarten
3.8more...
Meer Leonardo Hotels
> > > Leonardo Hotel Wavre ( Brussels Est )
  • Hotel
  • Kamers
  • Faciliteiten
  • Locatie & route
  • Meetings & Events
  • Beoordelingen

Leonardo Hotel Wavre

<b>Gratis Wi-Fi</b>
Gratis Wi-Fi

Vlak bij Brussel en toch in de natuur! De bosrijke heuvels rond het Leonardo Hotel Wavre maken van het hotel een uitgelezen ontspannings- en vrijetijdsoord. De 102 modern ingerichte kamers laten op het vlak van comfort niets te wensen over. Voor conferenties en feestelijke banketten staan 7 vergaderzalen voor maximum 200 personen ter beschikking!

Bovendien zijn de verkeersverbindingen van en naar het hotel optimaal: via de dichtbij gelegen E411 Brussel-Namen bereikt u de internationale luchthavens Brussel Zaventem en Brussel Zuid, het beursgebouw en de binnenstad van Brussel in circa 20 minuten.

Ontspanning na het werk vindt u in het sportcomplex en het zwembad van het hotel of tijdens een partijtje golf op één van de vlakbij gelegen golfterreinen met 18 holes. Goed voor families: talrijke sport- en speelmogelijkheden voor kinderen en het bekende vrijetijdspark Walibi België, dat vanaf het hotel gemakkelijk te voet te bereiken is. Ook in de buurt: het klimpark „Aventure Parc Wavre“, optimaal voor een boeiende dag teambuilding. Culinair verwent het hotel-restaurant zijn gasten dagelijks met specialiteiten uit de Franse keuken. En de gezellige hotelbar biedt u uw lievelingsdrankjes aan in een comfortabele sfeer. Wij verheugen ons op uw bezoek in het Leonardo Hotel Wavre!


Arrangement
Familie pretpark WALIBI WavrePakket Kuifje Wavre

Laatste boeking: Vandaag om 07:57
people looking at this page
Laatste boeking: Vandaag om 07:57